Hello 

Eltelt egy hét mióta otthagytam a Budapesti nyüzsit, és egyre bizakodóbb vagyok, hogy jó döntést hoztam. A környék tele van egy városi arc számára újdonágokkal, jó lehetőségekkel. Úgy döntöttem ezeket fogom a saját szemszögemből ismertetni, és elmesélni nektek.

Lássuk csak mivel fogunk foglalkozni a közeljövőben:

  •  Biogazdálkodás. Állatgondozás vegyszermentesen, a cicától a bikáig. Mindenféle jó földbentermő zöldség-gyümölcs, üvegházaskodás.
  • Music. Hagyományos-és elektronikus hangszerek. Tracklist ;)
  • Főzzünk. Imádom a konyhát, hatalmas gasztorajongó vagyok. Biztosak lehettek benne, hogy a közeljövőben rengeteg sok ételt fogok nektek tálalni, a paleo étrendtől kezdve, a vegán ételeken át, a vagány kajákig igyekszem mindent postolni nektek.
  • Sport, a fizikai és lelki harmóniáért. Megpróbálok fittebb lenni, és kevesebbet marcangolni magam a káros dolgaimért.
     

Teszek is érte. Már három napja a cigaretta felé se néztem, de tegnap előtt este egy mézes pálinka társaságában ücsörögtem. A felét bedobtam, és valami a fülembe suttogta:
-Gyere szívj el, gyere szívjál el. Tudom hogy te is akarod!
A szemét...
De kitartó voltam! Nemvolt szívás...

Olyan szinten fellelkesedtem, hogy gyors össze is dobtam egy hagyományos bolognait egészséges kivitelben, és egy vega változatot is.
Az étel ismert és közkedvelt, de egy kicsit megreformoltam, hogy könnyebben elkészíthető és egészségesebb legyen.
 

Healthy Bolo

A hagymát megpirítottam. A reszelt sárgarépa, fehérrépa, zeller trióval összepároltam, a párolt zöldségeket kis vízzel összeturmixoltam!!! Az így kapott alapunk elég sűrű és jó állagű lesz, ahhoz hogy ne kelljen hízlaló vagy éppen egészségtelen sűrítő anyagot használnunk. Innentől már alap. ;)

A zöldség alapunkat kettészedtem két edénybe. Előzetesben fokhagymás olivaolajon pirítottam a darálthúst, az egyikbe ez került. A vega verzióba, a hús helyett több fokhagymát és répa szeleteket tettem. A receptek a többi pontba eggyeznek. Paradicsompüré, só- bors, barnacukor, bazsa, oregano.


A fitness guruk természetesen tovább kalóriátlaníthatják 1-2 praktikával.
Pl.: A soványabb hús alól előzetes pirítás után öntsétek le a kipárolgó zsiradékot, használjatok steviát.
A köretnek egy alap egészséges alternatíva a durumtészta, persze itt is van rengeteg, ennél megszállottabb lehetőség. :D

"Welcome To The Village


Tracklist